Ontmoet de natuur bij Kruidheerlijkheid 
Natuurlijk beleven, wandelingen, workshops en kruiden

De natuur staat centraal bij Kruidheerlijkheid. Wat biedt de natuur ons in de keuken, voor je verzorging en voor je gezondheid. Kruidheerlijkheid laat je kennis maken met de krachten uit die natuur. Gebruik je zintuigen, door te kijken, te horen, te ruiken, te proeven en te voelen. Bij Kruidheerlijkheid komen natuurbeleving en kennis van de kruiden bij elkaar. Ontmoet de Natuur bij Kruidheerlijkheid.

Nieuw is de wandelcoaching: Coaching in de natuur en door het gebruik maken van de natuur.  Wil je hierover mee weten, neem contact op door hier te klikken.

Bij Kruidheerlijkheid maken we zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen en ingrediënten. Je kunt kruidenworkshops volgen, deelnemen aan (kruiden)wandelingen en ik sta klaar om een presentatie of lezing te geven over kruiden. Ook kun je bij Kruidheerlijkheid terecht voor kruidenbereidingen en -advies.  

En altijd staat de kruidenthee klaar! 

Kruidheerlijkheid is lid van Land van Oirschot en in 't Bint kun je enkele van mijn kruidenverwennerijen kopen. Met Dagbesteding 't Dorpshart hebben we een samenwerking om de kruidenverwennerijen klaar te maken. 
Nieuws

NIEUW Beleef en Verwonder groepsuitje

In samenwerking met Dagbesteding 't Dorpshart organiseert Kruidheerlijkheid Beleef- en Verwondergroepsuitjes. We gaan de natuur in en sluiten af met een lunch of high-tea. Meer informatie

22 oktober 2021 (dorps-) hartje winterwandeling

AFGELAST Op zondag 19 december organiseren Dagbesteding 't Dorpshart en Kruidheerlijkheid de (dorps) hartje winterwandeling. Voor aanmelden klik op: Meer informatie

 1 september 2021 Shinrin-yoku wandelingen 

Ben jij benieuwd wat Shinrin-yoku is of zou je het een keer willen meemaken. Binnenkort geef ik een Shinrin-yoky wandeling/bosbad, in de omgeving van Middelbeers. Er zijn max. 6 plaatsen per wandeling. Meer informatie 

18 mei 2021 De beleef- en verwonderwandelingen gaan door

Vanaf 19 mei 2021 mag weer in groepen van max. 30 personen buiten worden gesport. Dat is voor mij de go om de Beleef- en Verwonderwandelingen op te pakken. Natuurlijk met in achtneming van de Corona regels. Op zaterdag 5 juni a.s. vindt de eerste van 2021 plaats en op 26 juni de 2e. Voor meer informatie klik hier.

 

12 maart 2021 COVID 19 en de Beleef- en Verwonderwandelingen

Omdat we nog steeds niet met meer dan 2 personen mogen gaan wandelen worden de Beleef- en Verwonderwandelingen uitgesteld. Ik hoop dat we de wandeling op 29 mei 2021 kunnen laten door gaan. Meer informatie over de Beleef- en Verwonderwandelingen vind je hier.  


16 oktober 2020 Kruidheerlijkheid heeft een nieuwe uitstraling! 

De bloem staat voor de goudsbloem, deze staat voor mij als een veelkunner, lief voor je lichaam. Maakt zacht wat hard is. Het hart staat voor liefde. Liefde voor de natuur, liefde voor jezelf en liefde voor mens en dier. 

 


Agenda

Er zijn momenteel geen berichten.