Kruidheerlijkheid
Kruidenworkshops, -wandelingen- bereidingen en -advies

De natuur staat centraal bij Kruidheerlijkheid. Wat biedt de natuur ons in de keuken, voor je verzorging en voor je gezondheid. Kruidheerlijkheid laat je kennis maken met de krachten uit die natuur. Gebruik je zintuigen, door te kijken, te horen, te ruiken, te proeven en te voelen.

Nieuw is de wandelcoaching: Coaching in de natuur en door het gebruik maken van de natuur. Binnenkort vind je hierover meer. Wat het is, wat het voor je kan betekenen en hoe je contact kunt opnemen. Mocht je nu al geïnteresseerd zijn, kun je altijd contact met me opnemen door hier te klikken.

Bij Kruidheerlijkheid maken we zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen en ingrediënten. Je kunt kruidenworkshops volgen, deelnemen aan kruidenwandelingen en ik sta klaar om een presentatie of lezing te geven over kruiden. Ook kun je bij Kruidheerlijkheid terecht voor kruidenbereidingen en -advies.  

En altijd staat de kruidenthee klaar! 
Kruidheerlijkheid is lid van Land van Oirschot en in 't Bint kun je enkele van mijn kruidenverwennerijen kopen. Sinds januari 2020 zijn de kruidenverwennerijen ook te koop bij Dagbesteding 't Dorpshart in Middelbeers. 


Nieuws

 1 september 2021 Shinrin-yoku wandelingen 

Ben jij benieuwd wat Shinrin-yoku is of zou je het een keer willen meemaken. Binnenkort geef ik 2 bosbaden, één in Valkenswaard en één in de omgeving van Middelbeers. Er zijn max. 6 plaatsen per wandeling. Meer informatie 

18 mei 2021 De beleef- en verwonderwandelingen gaan door

Vanaf 19 mei 2021 mag weer in groepen van max. 30 personen buiten worden gesport. Dat is voor mij de go om de Beleef- en Verwonderwandelingen op te pakken. Natuurlijk met in achtneming van de Corona regels. Op zaterdag 5 juni a.s. vindt de eerste van 2021 plaats en op 26 juni de 2e. Voor meer informatie klik hier.

12 maart 2021 COVID 19 en de Beleef- en Verwonderwandelingen

Omdat we nog steeds niet met meer dan 2 personen mogen gaan wandelen worden de Beleef- en Verwonderwandelingen uitgesteld. Ik hoop dat we de wandeling op 29 mei 2021 kunnen laten door gaan. Meer informatie over de Beleef- en Verwonderwandelingen vind je hier. 

16 oktober 2020 Kruidheerlijkheid heeft een nieuwe uitstraling! 

De bloem staat voor de goudsbloem, deze staat voor mij als een veelkunner, lief voor je lichaam. Maakt zacht wat hard is. Het hart staat voor liefde. Liefde voor de natuur, liefde voor jezelf en liefde voor mens en dier. 

 


Agenda

25-09-2021
Beleef- en Verwonderwandeling
Elke maand organiseer ik elke maand een Beleef- en Verwonderwandeling met steeds een ander thema. Beleef de natuur en verwonder je. Voor meer informatie: Beleef- en Verwonderwandeling   Meer