Kruidheerlijkheid
Kruidenworkshops, -wandelingen- bereidingen en -advies

De natuur staat centraal bij Kruidheerlijkheid. Wat biedt de natuur ons in de keuken, voor je verzorging en voor je gezondheid. Kruidheerlijkheid laat je kennis maken met de krachten uit die natuur. Gebruik je zintuigen, door te kijken, te ruiken, te proeven en te voelen.

Nieuw is de wandelcoaching. Coaching in de natuur en door het gebruik maken van de natuur. Binnenkort vind je hierover meer. Wat het is, wat het voor je kan betekenen en hoe je contact kunt opnemen. 

Bij Kruidheerlijkheid maken we zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen en ingrediënten. Je kunt kruidenworkshops volgen, deelnemen aan kruidenwandelingen en ik sta klaar om een presentatie of lezing te geven over kruiden. Ook kun je bij Kruidheerlijkheid terecht voor kruidenbereidingen en -advies.  

En altijd staat de kruidenthee klaar! 

Kruidheerlijkheid is lid van Land van Oirschot en in 't Bint kun je enkele van mijn kruidenverwennerijen kopen. Sinds januari 2020 zijn de kruidenverwennerijen ook te koop bij Dagbesteding 't Dorpshart in Middelbeers. 


Nieuws

Kruidheerlijkheid heeft een nieuwe uitstraling! 

De bloem staat voor de goudsbloem, deze staat voor mij als een veelkunner, lief voor je lichaam. Maakt zacht wat hard is. Het hart staat voor liefde. Liefde voor de natuur, liefde voor jezelf en liefde voor mens en dier. 

 


 

Agenda


Beleef- en Verwonderwandeling

Datum:26-03-2021
10:00

Vanaf maart 2021 organiseer ik elke maand een Beleef- en Verwonderwandeling met steeds een ander thema. Beleef de natuur en verwonder je. Voor meer informatie: Beleef- en VerwonderwandelingTerug naar overzicht