Kruidheerlijkheid
Kruidenworkshops, -wandelingen- bereidingen en -advies

Kruidenworkshops en -wandelingen

Workshop: De veelzijdige wereld van Lavendel (Lavandula angustifolia) 

Lavendel is één van mijn lievelingskruiden, de geur, de smaak, end e werking! Want Lavendel heeft zoveel goede eigenschappen, het is zo veelzijdig. Zowel in de keuken, voor je gezondheid als voor je verzorging.

In de workshop gaan we Lavendel ontdekken en je maakt kennis met de kanten van lavendel die je misschien nog niet kent, door te proeven, ruiken en voelen! 

We maken een drietal producten die je mee naar huis neemt, een deodorant, een lotionbar, en een suikerscrub. Alles wat de revue passeert, staat in een reader, inclusief de recepten. Natuurlijk is er ook lekkers, koffie en (kruiden)thee. 

Datum:  Zaterdag 29 juni, zondag 30 juni of zaterdag 6 juli 2019  of als je met een groepje vrienden of vriendinnen komt (vanaf 4 personen) kunnen we samen een datum prikken. 

Tijd: van 13.30 uur tot 16.30 uur

Plaats: Groencentrum Kolsters, Huijgevoort 18a, 5091 SB Oost- West- Middelbeers op de zaterdag en Huijgevoort 10, 5091 SB Oost- West- Middelbeers op zondag. 

Kosten: € 49,95 

Aanmelden kan door het contactformulier in te vullen op de homepage of een email te sturen aan info@kruidheerlijkheid.nl 

Meer informatie: T: 06 512 999 82 of vul het contactformulier in.